Achter de schermen met Pip Pellens bij opnames On Tour

 

Vanaf 5 mei Disney On Tour op Disney Channel.

In On Tour worden twee verschillende bands gevolgd tijdens hun concerten. Hoe is het om te leven als popster, altijd onderweg te zijn en veel concerten te geven? De popband ‘Pop4You’ bestaande uit Karo, Sara en Daan reist met een luxe tourbus door Nederland en België. In hun voorprogramma staan ‘De Nitwits’, bestaande uit Jimmie, Billie en Willie. Zij zijn een echte rockband!

‘De Nitwits’ vinden zichzelf fantastisch en zijn ervan overtuigd dat zij eigenlijk de hoofdact moeten zijn en ‘Pop4You’ juist in hún voorprogramma moet staan. Tijdens de tour doen ‘De Nitwits’ er alles aan om ook eens de hoofdact van het concert te zijn en daarmee drijven ze ‘Pop4You’ soms tot waanzin. Het gevolg is een grappige onderlinge strijd, veel avontuur, muziek, een klein beetje liefde maar vooral heel veel plezier!

 
 
 
 

Laat een reactie achter