Home » Films »

Eerste tv-spot voor Brave

 

Zondagavond zaten heel wat mensen voor de buis om de Oscaruitreiking te volgen. Het ideale moment dus om je nieuwe film onder de aandacht te brengen met een commercial. Zo dacht Disney er ook over. Tijdens de reclame werd een tv-spotje voor Brave vertoond, het eerste sprookje van Pixar met een vrouwelijke hoofdrol.

Brave speelt zich af in het Schotland van de 10e eeuw. Het verhaal draait om Merida, een stoere prinses en getalenteerde boogschutter. Wanneer ze een verkeerde beslissing neemt en het koninkrijk in gevaar brengt, zoekt ze het avontuur op om haar fout weer goed te maken.

Een Keltisch liedje voorziet het spotje van de juiste sfeer. Volgens onze buddy Brendon van Bleeding Cool gaat het om Tha Mo Ghaol Air Aird A’ Chuain (My Love is on The High Seas). Onderaan zie je hoe Julie Fowlis het nummer brengt.

In het spotje zitten enkele nieuwe clips die nog niet eerder te zien waren in de trailer en het recente, prachtige fragment uit de animatiefilm. Meer vind je in onze vorige berichten.

Eerste tv-spotje voor Brave
http://www.youtube.com/watch?v=CgPSK8oa1G4&feature=player_embedded

Julie Fowlis – Tha Mo Ghaol Air Aird A’ Chuain
http://www.youtube.com/watch?v=x6Xa1sh5qeo&feature=player_embedded

 
 
 
 

Laat een reactie achter